Роговцева зібрала 52 тис. грн на допомогу пораненим бійцям з зони АТО

Актриса Ада Роговцева зіграла в доброчинній виставі гроші для підтримки військових

Як і планувалося, Ада Роговцева зіграла у виставі «Варшавська мелодія-2». У результаті було зібрано 52 тис. гривень, повідомляє ТСН.

Спільно з колегами-акторами і волонтерами у нетеатральний час і без афіш, актриса влаштувала доброчинну виставу. У залі попри відсутність афіш, був аншлаг, море сліз і квітів.

За словами Ади Миколаївни, бойовий дух солдатам зможе підняти лише рідня. Легендарна акторка наголосила, що не варто говорити багато пустих і нічого не значущих слів:

«Якщо ми будемо говорити: «Піднімайте, діти, дух», то вони можуть нас дуже далеко послати. Дурні слова, пусті слова, навіть якщо вони патріотичні дуже, то дурні і пусті слова. Тільки поштовх серця, тільки можливість помогти: нехай якусь лялечку принесуть, нехай замовлять фотокартки всіх-всіх, всієї рідні. Треба діяти так: необхідне і ще трішки», - сказала Ада Роговцева.

Свою позицію з приводу ситуації в Україні Ада Роговцева висловлювала й раніше. Ще за часів подій Євромайдану вона зі сцени зверталась до мітингувальників з побажанням вистояти, засуджувала побиття людей на Майдані, разом з колегами зверталась до російських діячів культури та виступала за визволення Надії Савченко.