Чим займуться учасники гурту «Ляпис Трубецкой» після розпаду

У Києві 26 серпня гурт відіграє свій останній концерт

Раніше стало відомо, що рок-гурт «Ляпис Трубецкой» припинить своє існування 1 вересня. Утім, музиканти не дадуть забути про себе своїм шанувальникам, повідомляє «Сегодня.ua».

На початку року музиканти відкрили власний Інтернет-магазин, де продається одяг із символікою гурту.

Минулого місяця на офіційному сайті гурту запустили радіо Lyapis Crew. В ефірі 24 години на добу лунають хіти білоруського гурту, кавери на їхні пісні з проекту «Lyapis Crew: ТРУбьют».

Припинення ж існування гурту фронт-мен пояснює тим, що "Ляпису Трубецкому" вже 24 роки, а гурти, які поважають себе, не повинні так довго жити: "Адже найганебніше, найвульгарніше, найнерозумніше, що може статися з рок-гуртом, – це зустріти 25-річний ювілей", - сказав Сергій Міхалок.

Концерт, що відбудеться в Києві 26 серпня в рамках туру Happy End Tour, стане останнім. Білоруські музиканти обіцяють влаштувати справжнє шоу для своїх шанувальників під назвою «Клоуна нема» на стадіоні «Динамо».

На концерті в Києві музиканти обіцяють виконати композицію «Воины света», яку вони вже співали на Майдані під час подій в грудні 2013 року.

Раніше Еспресо.TV повідомляло, що «Ляпис Трубецкой» підтримав Євромайдан, а на концерті в Росії послав «імперських імбецилів» та скандував «Слава Україні!».