Зведений загін Полтавської міліції вирушив на Донбас, - МВС

Понад сто працівників міліції Полтавщини поїхали на Схід України

Там вони будуть забезпечувати охорону громадського порядку та допомагати відновлювати роботу міліції, передає Еспресо.TV з посиланням на прес-службу МВС України.

Перед відправкою правоохоронців із настановами до бійців звернуся начальник обласного управління внутрішніх справ, полковник міліції Іван Корсун.

"Наказую вам повернутися живими й здоровими! Наказую берегти себе, допомагати товаришам, з якими ідете пліч-о-пліч, вірно та віданно служіть та захищайте рідну землю, адже оборона Батьківщини –  найвідповідальніша робота для кожного міліціонера!", - зазначив полковник.

Як повідомляється, священнослужителі благословили кожного міліціонера, окропили "святою" водою та усім подарували ікони святих покровителів. Побажали хлопцям безпечної, мирної служби та  успішного повернення додому.

За інформацією, до чергового зведеного загону увійшли співробітники обласного апарату міліції, працівники міськрайорганів, спецпризначенці батальйону "Полтава" та роти "Кременчук".

Також у прес-службі додали, що провести хлопців прийшли рідні міліціонерів, які побажали їм чимшвидше безпечно повернутися.