Аваков вважає, що "Правий сектор" підіграє московській пропаганді

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відповів на заяву Праового сектора, щодо відставки першого заступника міністра внутрішніх справ Володимира Євдокімова

Про це Аваков заявив у "Фейсбуці".

"Почалося .. черговий інформаційний потік, від призабутого правого сектора - на цей раз придумали "ультиматум Президенту". Виборами запахло.. Та й увагу треба переключити .. А може Ярошу все ж відповісти за ті 32 людини, що по тупості його командування безтурботно в'їхали на пост під Донецьком і були вбиті і взяті в полон? Може вистачить будувати міфічну легенду на крові і горе? Може скаже нарешті де ці міфічні "наші частини з фронту" і якою логікою і планом служать на війні? Може хоча б скаже, де ці частини, які ніхто толком не бачив, окрім як на фото і відео? Що б хоча б їх іноді бачили не військові штабісти, а реальні бойові командири реальних батальйонів? Може досить грати в робін гудів - тупо підставляючи які вірять вам, Ярош, реальним патріотам на догоду вашій патріотичному снобізму?!", - написав міністр.

Аваков натякнув, що ПС наразі є "нелегальні збройні формування - без правил і засад, без законів і порядку".

Також він додав, що членів ПС, які їхали у Львів зі зброєю законно затримали.

"І два слова про "сваволю ментів" - кілька днів тому, на в'їзді до Львова було затримано групу осіб, без документів, що представилася що вони "правий сектор з фронту".. У багажнику двох автомобілів було три гранатомети, п'ять автоматів, пістолети, гвинтівки , гранати ф1..всего 24 найменування зброї та боєприпасів. Всі без документів і не легального ... Нехай ввозять? !! Нехай стріляють потім з гранатомета по меру Львова Садовому як було вже пару тижнів тому? Цього бажає громадськість і країна? Такий порядок хоче Ярош в країні? Тоді й справді йому потрібно атакувати міністра МВС. Тому, що я таке не припускаю...", - написав Аваков.

"Із небуття, "схрону", "патріотичного підпілля" спливає ПС - вкидає чергову заяву або вчинок - підігруючи московській пропаганді, лякаючи своїми тупими вчинками людей на сході.. Воленс-неволенс змушений запитати: на кого працюєте Ярош? Або просто не дружите з головою? ... І не треба мені розповідати про Грушевського та Інститутську - я там був, був весь час - і знаю правду про реальні героях p / s - що до "вимоги" ПС звільнити першого зама міністра Євдокимова. Знову піар? Дізналися, що документ на відставку Євдокимова відправлений два тижні тому в Кабмін на рішення і голосування і почали піариться? Фіґлярство, не позиція - а поза ..", - додав він.

Нагадаємо, вчора Правий сектор виступив із вимогою відставки першого заступника міністра внутрішніх справ Володимира Євдокімова.

"Зважаючи на брудні інсинуації, і намагання вбити клин між Верховним головнокомандувачем і Добровольчим українським корпусом "Правий сектор", офіційно заявляю, що об'єктом нашого Звернення є наскрізь прогнила система МВС і один із сепаратистських приспішників - Євдокімов", - написав у "Фейсбуці" Дмитро Ярош.