Аваков закликав "Правий сектор" вступати до силових структур

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков закликав представників організації "Правий сектор" вступати до силових відомств країни для спільної боротьби з тероризмом

Про це йшлося під час зустрічі міністра внутрішніх справ зі спікером "Правого сектора" Бореславом Березою, передає Еспресо.TV із посиланням на офіційний сайт МВС.

"Зокрема на зустрічі обговорили питання обмеження незаконного трафіку зброї із зони АТО в інші області України та питання налагодження комунікацій між МВС і організацією "Правий Сектор", - зазначили у прес-службі відомства.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков з повагою ставиться до вкладу членів організації "Правий Сектор" в боротьбі з тероризмом. Але разом з тим Арсен Аваков в черговий раз акцентував увагу офіційного представника організації на необхідності легалізації своїх членів, що захищають незалежність та єдність України зі зброєю в руках.

"Для цього є можливість легалізації підрозділів "Правого Сектора" в структурах збройних сил України або структурах МВС або в структурах СБУ", - зазначив міністр.

"Сторони домовилися регулярно обмінюватися інформацією і співпрацювати в справі захисту України від терористичної загрози в рамках чинного законодавства", - підсумували у повідомленні.