Рудик найбільше боявся "в гостях" у Коломойського надзюрити в штани

Голова Державної служби земельних ресурсів Сергій Рудик розповів, як провів не найприємніші хвилини в полоні в Дніпропетровську

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції, передає кореспондент Еспресо.TV.

«Я як чоловік пережив не найкращі хвилини в житті і вони пов’язані не з фізичним болем, а з гідністю. Коли у тебе зашкалює тиск, тобі приносять таблетку, а таблетка має сечогінний ефект, а потім тебе не виводять в туалет. І сидиш в мішку, в кайданках і думаєш, вони тебе за 40 хвилин чи годину не виведуть в туалет, а потім з камерою прийдуть і знімуть, що ти обісцяний. От тільки про це я переживав, щоб мене «свободівця» Рудика не показали обісцяним і сказали, що це я, блін, пересрав…» - заявив Рудик.

Нагадаємо, минулого четверга «Свобода» повідомила, що Сергій Рудик був викрадений в Дніпропетровську, куди він приїхав у відрядження. Пізніше з’явилося повідомлення, що Рудика затримали патріоти-активісти за спробу призначити начальником обласного управління Держземслужби Вадима Чувпила, якого пов’язують з регіоналами Олександром Вілкулом та  Ринатом Ахметовим. Як пояснив заступник голови Дніпропетровської обласної адміністрації Геннадій Корбан, Рудика не викрадали, а відправили в зону АТО звичайним рядовим бійцем.

Пізніше речник «Свободи» Олександр Аронець повідомив, що в зону АТО Рудика ніхто не відправляв, а його утримували в підвалі облдержадміністрації. У п’ятницю Рудик повернувся до Києва.

Читайте також: Історія Рудика. От жлобства одни неудобства