«Манчестер Юнайтед» найняв тренера в інвалідному візку

Сохаїл Рехман став першим професійним тренером-інвалідом у світовому футболі

Про це повідомляє Invak.info, передає Еспресо.TV

22-річний уродженець Йоркшира з'явився на світ із спінальною м'язової атрофією, яка в 13 років привела його в інвалідне крісло. Але Рехману ця обставина не завадила вступити до коледжу на факультет спортивних технологій та коучингу. У грудні минулого року Сохаїл отримав листа від Алекса Фергюсона, який підтримав юного тренера в його починанні. Через деякий час екс-керманич «МЮ» Девід Мойес запросив Рехмана на стажування, а на цьому тижні стало відомо, що Сохаїл працюватиме з молоддю манкуніанців. Рехман був найнятий для роботи в академії клубу. 

«Ми раді вітати Соха в «Манчестер Юнайтед». Його унікальна сміливість і рішучість послужить прикладом для всіх нас. Він не здався перед обличчям великої особистої трагедії, показавши, як потрібно долати серйозні перешкоди», - прокоментував подію один із представників клубу. 

«У мене були сумніви щодо можливості тренувати на високому рівні, але лист Алекса Фергюсона став для мене заключним пазлом головоломки. Він привітав мене з отриманням тренерського значка і надихнув продовжувати займатися цією справою», - сказав Рехман.