Мер Керчі вважає, що безкоштовна каша "допомагає забути про години чекання" на пором

В анексованій Керчі депутати міськради вирішили допомогти автомобілістам, які стоять у багатогодинній черзі на поромну переправу

За повідомленням місцевих видань, 19 серпня Керченська міськрада, ухвалюючи рішення про виділення коштів на "разову допомогу", визнала, що  люди, які стоять у черзі на пором, "опинилися в екстримальній ситуації", передає Еспресо.TV з посиланням на Крим. Реалії

Як повідомляє сайт "kerch.com", для надання допомоги людям у черзі на пором виділено 225 тисяч рублів. Ці гроші підуть на підвезення води та приготування гречаної каші, яку роздають безкоштовно. 

"Люди майже півдня зайняті процесом отримання окропу і чаю, дивляться, як готується каша, і чекають її роздачі, забуваючи про години очікування. Не такі вони голодні, як займають себе цим", - цитує видання виконувача обов'язків мера Керчі Романа Романова. 

Нагадаємо, самопроголошена кримська "влада" спільно з "Єдиною транспортною дирекцією" планують організувати електронну чергу на Керченській переправі для впорядкування руху автомобілів, які повертаються з Криму. 

Сама переправа працює на межі можливостей. 

За даними Мінтрансу, пікове навантаження на Керченську переправу в напрямку з півострова почалася 13 серпня і сягнуло максимальної кількості автомобілів у черзі в минулі вихідні до 2300 авто.