У Дубаї п'яна росіянка зарізала араба, бо той не хотів одружуватися

32-річна росіянка вдарила нареченого ножем, оскільки той зволікав з весіллям

Поліція ОАЕ заарештувала в Дубаї громадянку Росії, яку підозрюють у вбивстві залицяльника арабського походження. Злочин стався в апартаментах потерпілого в районі Аль-Кусейс, повідомляє The Gulf Today.

32-річна росіянка була затримана поліцейськими в суботу. За попередніми даними, жінка вдарила коханого ножем в припадку ревнощів і досади від неможливості скоріше зіграти весілля. 

На місці злочину в квартирі на дев'ятому поверсі слідчі знайшли труп 38-річного араба. Він помер на ліжку від декількох колото-різаних ран в шию, груди і живіт. Поруч лежало знаряддя вбивства, а при вході в квартиру виявлена калюжа крові. 

У приміщенні, де лежало тіло потерпілого, знаходилася і «російська наречена». Вона билася в істериці, а на її руці був видний поріз. 

У момент затримання підозрювана була в стані алкогольного сп'яніння. Жінка визнала, що посварилася з потерпілим та нанесла йому травми. 

Зі слів підозрюваної, вона зустрічалася з потерпілим кілька років, але залицяльник наполегливо відмовлявся з нею одружитися. У п'ятницю чоловік не став говорити з росіянкою про спільне майбутнє і пішов з квартири. Жінка з горя напилася вина, а на наступний день її залицяльник повернувся п'яним і ліг спати. 

Громадянка РФ знову запитала араба, чи хоче він одружитися з нею. Не отримавши відповіді, вона сходила на кухню за ножем і зарізала його, після чого викликала поліцію. 

Слідчі також опитали приятеля росіянки. Він підтвердив, що її любовний роман з арабським нареченим тривав більше року. Однак потерпілий, швидше за все, зустрічався в цей період і з іншими жінками, додав свідок. 

Тіло убитого відправлено на судмедекспертизу. 

У поліції впевнені, що вбивця діяв сам. Камери спостереження не зафіксували, щоб в квартиру заходив хтось сторонній.