У Путіна кажуть, що переговори з Порошенком передчасні

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що говорити про можливі переговори президента Росії Володимира Путіна з президентом України Петром Порошенко поки передчасно

Про це повідомляє Еспресо.TV  з посиланням на «РІА Новини».

"Переговори непрості, тому можливі найрізноманітніші формати, ще раз повторюю, але коли і як - це поки говорити передчасно", - сказав Пєсков.

Він додав, що переговори на вищому рівні проходять після того, як вони добре підготовлені. На питання про те, чи буде російська сторона готуватися до таких переговорів, Пєсков відповів: "Звичайно, так".

"Переговори ведуться на різних рівнях і активно, зараз прикладаються зусилля для пошуку механізмів врегулювання внутрішньоукраїнського кризи. Факт хороший, явище втішне, але в якому саме форматі вони, ці переговори, будуть продовжуватися ... Про остаточні домовленості говорити б не хотів", - сказав прес -секретар Путіна.

"Напевно, перш за все потрібно виходити з висновку, який зробив міністр (закордонних справ Сергій) Лавров за підсумками своїх контактів в Берліні - про те, що є певний прогрес. Тобто, з'явився дуже обережний оптимізм, але як буде розвиватися ситуація далі, невідомо , вперед забігати б не хотілося", - додав він.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що президенти Білорусі, Росії та Казахстану підтвердили готовність зістрітися з президентом України Петром Порошенком.