В Іловайську поранили командира батальйону "Донбас" Семенченка

В бою за Іловайськ Семен Семенченко, командир батальйону Нацгвардії "Донбас", що знаходиться вже другий день на передовій, отримав осколкові поранення

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає Еспресо.TV.

«У передовій групі атаки, що очищує від терористів в Іловайськ, нарвалися на мінометний вогонь. Витримали - атаку не згорнули. Серед наших - один боєць загинув, четверо поранених. У тому числі - поранений Семен. Множинні осколкові. Вивезли всіх з поля бою в госпіталь. Попередньо - життя поранених поза загрозою», - написав глава МВС. 

Нагадаємо, вчора батальйоном "Донбас", окремою ротою батальйону "Дніпро", 2-м заводом "Азову" та силами ЗСУ увійшли в місто Іловайськ. За словами командира батальйону "Донбас" Семена Семенченка, сили АТО контролюютьприблизно 2/3 частини Іловайська.

За ніч, під час зачистки, бійці "Донбасу" знищили три блокпости та чотири вогневі точки терористів.Також бійці батальйону "Донбас" знищили два "Камази" з бойовиками "Оплоту", які їхали в Іловайськ на підмогу терористам. 

Також українські військові затримали в Іловайську громадянина Словаччинисербського походження, який воював на боці терористів.