Чемпіонка світу з боксу Шатернікова продала свій пояс за 20 тис. грн. і віддала їх українським військовим

На благодійному аукціоні чемпіонський пояс українки Аліни Шатерникової був проданий за 20 тис. грн., які будуть витрачені на лікування поранених в зоні АТО українських бійців

Військові Ілля Дроздюк і Віктор Бойко, яких лікуватимуть за ці кошти, наразі перебувають у Київському військовому госпіталі, повідомляє Еспресо.TV.

Переможцем торгів став віце-президент Броварської Федерації боксу Олександр Резник. 

"Всі отримані кошти одразу ж передала сім'ям військових Національної гвардії Іллі Дроздюку та Віктору Бойку. Хлопцям, як ніколи, потрібна наша підтримка і допомога. Жодна спортивна нагорода не варта людського життя, тому я закликаю всіх спортивних діячів і патріотів України долучитися до подібних акцій", - каже Шатернікова.

Зазначимо, що Аліна продала унікальний лот - єдиний в Україні пояс чемпіонки світу з професійного боксу за версією GBU (Global Boxing Union), який вона здобула в 2005 році. 

Нагадаємо, чемпіонка світу з художньої гімнастики Наталія Годунко продала свою медаль за 100 тис. грн. і віддала їх на потреби української армії.

Як уже повідомлялося, екс-гравець київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський передав футболку свого нового клубу "Хайдук" з афтографом на аукціон на підтримку української армії.