Черговий «ляп» мера Києва Віталія Кличка висміяли у соцмережах

Очільник Києва вразив українців черговою «мовною перлиною»

Уже не вперше українці ловлять Віталія Кличка на деяких «мовних плутанинах». Зокрема, зовсім недавно у соцмережах обговорювали вислів мера столиці про те, що киянам треба «готуватись до холодної землі».  Існують навіть рейтинги найкумедніших обмовок. Зокрема, до таких списків часто включають такі цитати: «Кажуть, що немає бронежилетів. Це фізичний захист. Головний бронежилет для кожного з вас – це мати, дружина, діти. Ваші родичі отримають хорошу компенсацію якщо що…», «Я хочу звернути увагу на те, що зустрічався із багатьма міліціонерами, які загинули, з людьми та демонстрантами, які загинули, і всі задають одне питання…».

І ось – новий привід. "У мене є два заступники, чотири з яких вже місяць лежать у Кабінеті міністрів. Призначити їх неможливо. Не знаю, чому" , - заявив столичний мер на черговій прес-конференції.

Віталій  Кличко так розхвилювався, критикуючи Кабмін за затягування з призначенням його заступників, що заплутався у кількості помічників. Кумедна обмовка Віталія Кличка спричинила серед користувачів соцмереж черговий вибух.

За свою тривалу спортивну та політичну кар’єру Віталій Володимирович уже встиг стати одним із найвідоміших героїв інтернет-мемів. В основі фотожаб не лише реальні, а й вигадані цитати Кличка.