ФФУ заборонила харківському міні-футбольному клубу виступати в Москві

Чинний чемпіон України з міні-футболу харківський "Локомотив" був відкликаний з товариського передсезонного турніру "Dina Open Cup", який 19 серпня стартував у Москві

Рішення про зняття харків'ян було прийнято незадовго до початку першого матчу проти іспанського "Інтер Мовістар", повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Советский спорт".

За словами президента московської "Діни" Сергія Козлова, який є організатором турніру, "Локомотиву" подзвонили з Федерації футболу України і харківським гравцям порадили покинути Росію. 

"На мої прохання надати якісь папери або рішення реакції не послідувало. Незрозуміло, чому дане рішення було озвучено перед грою, а не раніше, коли "Локомотив" тільки збирався до Москви. Ніби як напередодні ввечері Федерація футболу України провела засідання виконкому. І там прийняли таке рішення", каже Козлов.

"Локомотив" і "Діна" як чемпіони своїх країн також мали зіграти в одній групі основного раунду Кубка УЄФА з футзалу. Однак пізніше в УЄФА прийняли рішення провести додаткове жеребкування з метою розвести по різних квартетах ці клуби.