Екс-губернатор Луганщини: Кучма знищував Україну як садист - повільно

Екс-губернатор Луганської області та екс-мер Луганська Олексій Данилов назвав другого президента України Леоніда Кучму «паханом» з садистськими нахилами»

Про це він сказав в інтерв'ю «Обозревателю», передає Еспресо.TV.

«Ранній Кучма побудував феодалізм, потім побудував олігархію, потім поєднав все воєдино, і ми залишаємося в цій системі координат і понині, - заявив Данилов. - Кучма – «пахан», він країну, як нищив, так і донині бере участь в її повільному знищенні. Людина з садистськими нахилами. Він живе за зовсім іншими нормами й правилами. У цивілізованій країні такого політика винесли б уперед ногами! У нас він продовжує офіційно представляти інтереси України. Це просто нонсенс!»

При цьому Данилов також вважає, що «проблема не в Кучмі, а в нас самих». 

«Насправді, наша проблема не в Кучмі, а в нас самих - українцях, які волею псевдокерівників перебувають у стані морально-етичної кризи і раз за разом дозволяють втягувати себе в дрібні феодально-кланові розборки, рясно підігріваючи в засобах масової інформації», - каже екс-губернатор Луганщини. 

Раніше інший відомий політик Левко Лук'яненко також заявив, що Леонід Кучма не повинен представляти Україну на переговорах з терористами на Донбасі.