Ніагарський водоспад підсвітять жовто-блакитними кольорами на підтримку України

Напередодні Дня незалежності України Ніагарський водоспад підсвітять жовто-блакитними кольорами в знак солідарності з українцями

Про це в ефірі Еспресо.TV. повідомила українська співачка Руслана Лижичко.

Вона повідомила, що до Дня незалежності планується низка патріотичних акцій, які пройдуть не лише в Україні, а й по всьому світу.

Так, 23 серпня на найбільших мостах трьох українських міст планується запалити вогники миру. Зокрема, такі патріотичні акції пройдуть у Києві (Пішохідний міст), Дніпропетровську (Новий міст) та Запорожжі (міст ДніпроГЕСу).

«Я закликаю всіх 23 серпня ввечері вийти на найбільший міст свого міста на Дніпрі і запалити вогник миру», - закликала співачка.

Руслана також зазначила, що до цієї акції долучаться й інші країни світу, зокрема, країни Прибалтики.

В цей день співачка має намір відвідати Вільнюс, де будуть відзначати 25-ту річницю виходу Литви, Латвії та Естонії зі складу СССР. На березі Балтійського моря запарять величезне вогнище, а також запалять свічки миру на знак єдності з Україною.

Також 23 серпня в найбільших містах світу буде увімкнена жовто-блакитна підсвітка, зокрема, мова йде про Мюнхен, Берлін, Париж, Лондон, Лісабон, Амстердам тощо.

Також українськими кольорами планується підсвітити Ніагарський водоспад та Бранденбурзькі ворота (Берлін).

Крім того, Руслана повідомила, що 24 серпня планується влаштувати Твітершторм, в рамках якого будуть надсилати повідомлення росіянам і українській діаспорі в Росії.

Також  в цей день у храмах України і в храмах 23-х країн світу відбудеться молебен за загиблими жертвами терору.

Зокрема, у Києві молебен пройде у Михайлівському соборі.

Нагадаємо, 29 грудня 2013 року Ніагарський водоспад вже підсвічували жовтим і синім кольором на знак солідарності з українським Евромайданом.