Україна рятує всю Європу від Росії, - Б'янка Залевська

Поранена в зоні АТО журналістка Еспресо.TV Б'янка Залевська одужує та переказує, що українським бійцям потрібно стояти до кінця

Про це вона сказала в ефірі Еспресо.TV.

"Здоров’я краще, ніж два тижні тому. Але це просто ще дуже далеко від мрії. Я пройшла всі операції. Чекаю на реабілітацію. В моє тіло повкладали в позвоночник і ключицю залізні деталі. Через місяць почну реабілітацію. Я знаю, що буду ходити. Я сама ходжу, але ще не можу схилятися і руки вгору підіймати. Я психологічно дуже здорова, це тільки моє тіло. Я дуже скучаю за Україною, за роботою і Еспресо.TV, але поки що моє тіло не дозволяє", - сказала вона. 

Також Б'янка висловила подяку бійцям, які надали першу допомогу і викликали гелікоптер, а також колегам.

"Хочу Еспресо.TV за допомогу подякувати. Хочу передати всім, хто в зоні АТО: якщо ви вже там – залишайтеся до кінця. Я знаю, що це може бути важка ціна, але це потрібно. Я в Польщі жахаюся з того, що бачу. Україна рятує всю Європу від Росії. Я за вас кулаки тримаю, бажаю успіхів і щоб війна закінчилася швидше перемогою України", - закликала журналістка. 

Нагадаємо, журналістка Еспресо.TV Б’янка Залевська отримала важкі травми внаслідок пострілу снайпера-терориста в колесо авто батальйону "Айдар".