Керівництво кримських клубів вважає, що УЄФА не має втручатися у справи російського футболу

Генеральний директор ялтинського ФК "Перлина" В'ячеслав Бабей вважає, що виступ кримських клубів у чемпіонаті і Кубку Росії є внутрішньою справою Російського футбольного союзу

Таку заяву Бабей зробив, коментуючи сьогоднішнє рішення УЄФА про невизнання матчів кримських команд у російських турнірах, передає Еспресо.TV з посиланням на ИТАР-ТАСС

"Допуск кримських клубів до російських змагань - це внутрішня, а не міжнародна справа. На мій погляд, УЄФА не повинна якось впливати на справи російського футболу", - сказав Бабей. 

У свою чергу, президент сімферопольської футбольної команди "ТСК" Олександр Гайдаш зазначив, "що головне - це те, що кримські клуби визнала Росія". 

"Мені підтекст заяви УЄФА не сподобався. Що ж, вийде, матчі одних клубів другого дивізіону будуть визнаватися УЄФА, а інших - ні? Дивна ситуація", - зазначив Гайдаш. 

Нагадаємо, сьогодні УЄФА поширила заяву про те, що матчі, зіграні кримськими клубами в турнірах під егідою Російського футбольного союзу, не будуть визнані УЄФА.

Як повідомлялося раніше, кримські клуби "Перлина" (Ялта), ТСК (Сімферополь) та "СКЧФ Севастополь" (Севастополь) уже зіграли свої перші матчі і в Кубку, і в чемпіонаті Росії.

Тим часом, Севастопольський СКЧФ готовий подати до суду на вищі міжнародні футбольні інстанції через проблеми із заявкою кримських футболістів в чемпіонат Росії.