На День Незалежності "Піккардійська терція" заспіває на Еспресо.TV

До 23 річниці України учасники «Піккардійської Терції» спільно з Еспресо.TV підготували спеціальний телепроект – прем’єрну трансляцію ювілейного концерту

Про це розповів режисер-постановник концерту, головний режисер телеканалу Еспресо.TV Михайло Крупієвський.

«Концерт відбувся два роки тому на 20-річчя «Піккардійської Терції». Тур містами України співаки завершили фінальним концертом в Палаці «Україна». Це були найкращі пісні, найкраще виконання та найкращі гості. Зокрема, в концерті брали участь Тарас Чубай, Руслана, Марійка Бурмака, гурт «ТНМК» і ще багато цікавих виконавців. У програмі зібрали найкращі пісні у виконанні самої «Піккардійської Терції» та були кавер-версії, які виконали запрошені гості», - сказав він.

Режисер додав, що під час концерту було присутнє якесь передчуття того, що згодом відбулось на Майдані.

«Це відчуття, яке бентежило всіх і було компенсовано спокоєм, який мають відчувати люди, котрі щиро люблять свою країну. А так, як люблять Україну хлопці із гурту «Піккардійська Терція», її мало хто любить. У них є дар трансформувати свою любов у неймовірні та чарівні слова і звуки. Ці пісні треба слухати щодня. Можливо, якби ми їх слухали, не сталось те, що сталось. Саме пісні мають налаштовувати душі людей», - зазначив Крупієвський.

Він додав, що концерт жодного разу не був показаний по телевізору чи в Інтернеті, а тому стане спражнім святом для поціновувачів гурту «Пікардійська терція» і всіх закоханих в українську пісню.

«Цей концерт жодного разу не був показаний ні по телевізору, ні в Інтернеті. Можна сказати, що на каналі Еспресо.TV – це прем’єра. Ми покажемо його чотирма частинами по 30 хвилин. Потім будемо повторювати 8, 9, 10 та 11 вересня такими ж блоками по 30 хвилин», - анонсував режисер.