В Малайзію доставили тіла 20 пасажирів рейсу MH-17

Літак компанії "Малайзійські авіалінії" спеціальним рейсом з Амстердама доставив в п'ятницю на батьківщину рештки 20 громадян Малайзії, що загинули під час аварії пасажирського Boeing 777 в Донецькій області

Траурну процесію в аеропорту Куала-Лумпура зустрічають король Абдул Халім Муадзам Шах, члени монаршої сім'ї, а також представники кабінету міністрів, передає Еспресо.TV з посиланням на ИТАР-ТАСС.

Церемонію зустрічі в прямому ефірі транслюють усі національні теле-і радіоканали. У п'ятницю по всій країні оголошено день жалоби, пам'ять жертв трагедії вшанують хвилиною мовчання.

Тіла семи пасажирів і членів екіпажу рейсу МН17 пізніше на військово-транспортному літаку і вертольотах направлять в інші міста Малайзії та передадуть родичам.

Другий борт з Амстердама, на якому будуть доставлені рештки ще восьми малайзійців, як очікується, прибуде 24 серпня. На даний момент з 48 підданих королівства, що знаходилися на борту літака, що розбився Boeing 777, опізнані 30. Разом з тим, як зазначили представники адміністрації прем'єра, на даний момент поки немає інформації, коли будуть доставлені на батьківщину решта жертв трагедії.

Пасажирський Boeing 777 компанії "Малайзійські авіалінії", що здійснював рейс за маршрутом Амстердам - ​​Куала-Лумпур, зазнав аварії 17 липня. Всі, хто знаходилися на борту літака 298 людей загинули.

За останніми даними, ідентифіковано 127 тіл пасажирів літака.