Вночі три райони Донецька обстріляли з артилерії. В місті нові руйнування, - мерія

Ніч з 21 на 22 серпня в місті пройшла неспокійно. Починаючи з вечора 21 серпня обстрілювали з артилерії Петровський, Київський і Ленінський райони

В результаті влучання снарядів пошкоджені житлові будинки №13 по вул. Ринковій, 58 по вул. Алеуцькій і споруди в будинках № 13 по вулиці Ринковій і №7 по Республіканській. У Ленінському районі постраждав хутір Широкий - вулиці Паші Ангеліни і Приморська, повідомили Еспресо.TV у прес-службі донецької мерії.

Станом на 10.00 обстановка в місті зберігається напруженою.

Наразі в місті ведуться відновні роботи на пошкоджених електричних мережах. На ранок 22 серпня по Донецьку знеструмлено 350 трансформаторних підстанцій - без електропостачання частково Київський, Ворошиловський і Петровський райони, а також 50 багатоповерхових і 700 приватних будинків у Куйбишевському районі, 168 багатоповерхових будинків та 1350 будинків приватного сектора в Кіровському районі.

Продовжуються відновлювальні роботи на зруйнованих газопроводах.

Водопостачання в Донецьку нормалізоване, всі водопровідні вузли працюють в штатному режимі.

В мерії відзначили, що подача води городянам здійснюється з 19 до 22.00, в інший час можливі перебої.

Громадський транспорт на міста працює згідно графіків "вихідного дня". Не здійснюють рух трамваї за маршрутом №1, в зв'язку з пошкодженнями контактної мережі.