Росіяни завдали удари по прикордонним пунктам «Новоазовськ» та «Амвросіївка»

Російські військові не припиняють обстріли позицій ЗС України з території РФ

Як повідомили Еспресо.TV в прес-службі РНБО, вчора з 11:10 до 11:20 з мінометів було обстріляно прикордонний наряд відділу прикордонної служби «Амвросіївка» Донецького загону; об 11:10 залпом трьох установок «Град» з району російського села Максимов було знищено український блокпост в районі  Новоазовська; о 12:30 на напрямку села Шрамко з Росії - Ульянівське в Україні спостерігався обстріл 2 залпами з установок «Град» українського населеного пункту Амвросіївка.

«Також обстріли росіян тривали і сьогодні вночі. З 03:10 до 04:00 з території Росії вівся методичний артилерійський вогонь по території пункту пропуску «Новоазовськ» Донецького прикордонного загону; о 04:20 знову на напрямку Шрамко у РФ - Ульянівське в Україні 2 пострілами з танка був обстріляний наш прикордонний наряд; а ранком, з 05:25 до 05:30 росіяни зробили 10 мінометних пострілів по відділенню українських прикордонників «Побєда» неподалік Амвросіївки», зазначають у відомстві.

За даними РНБО, Росія продовжує активне ведення повітряної розвідки з використанням безпілотних літальних апаратів. На ділянці відділів прикордонної служби «Маріуполь» та «Новоазовськ» Донецького загону були зафіксовані польоти чотирьох російських безпілотників.