Семенченко привітав російських бойовиків з Днем Незалежності

Поздоровляю російських найманців від душі з Днем Незалежності України і бажаю вам сьогодні встигнути потрапити в полон і бажаю, щоб вас туди взяли

Таке вітання командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко розмістив на своїй сторінці в «Фейсбук», пише Еспресо.TV.

«Щойно мені зателефонував комбат батальйону, який не побоявся зайти в Іловайськ і став з хлопцями плечем до плеча. Друже, ти завжди можеш розраховувати на нашу допомогу і плювати, скільки там буде танків і артилерії, адже справа не в залізі, а в людському серці і відвазі. Українці на війні своїх не кидають. Вночі втрат не було. Рідним моїх бійців - не переживайте даремно, там просто немає стійкої мобільного зв'язку», - зазначив Семенченко.

Він також привітав українців зі святом незалежності: «Друзі Українці, Вас усіх від усього серця вітаю з Днем Народження нашої України. З першим днем народження, адже фактично вона народжується зараз. Я щасливий, що я українець. Зі святом! Слава Україні!».

Нагадаємо, 20 серпня в бою за Іловайськ був поранений комбат «Донбасу» Семен Семенченко. Він був евакуйований до Дніпропетровська. Небезпеки для його життя немає.