LifeNews проспонсорував батальйон "Донбас"

Український руфер Григорій, відомий під псевдонімом Mustang Wanted, продав російському телеканалу LifeNews відео московської висотки за 5 тисяч доларів

Виручене обіцяє перерахувати батальйону "Донбас", повідомив він у своєму Фейсбуці , передає Еспресо.TV

"Розповідь про те, як LifeNews проспонсували український батальйон територіальної оборони "Донбас".  Відео із зірки було продане за 5 000 доларів. Всі гроші будуть передані нашим солдатам. Я сподіваюся, що Семен Семенченко, командир батальйону, знайде потрібне застосування грошам. Здоров'я Вам і міцного духу", - пише він.

"Багато в кого виникало питання, чому відео із зірки дісталося саме LifeNews? Адже є люди, які прагнуть допомогти Україні, а їм я навіть не відповів. Річ у тім, що LifeNews вперше роблять внесок у перемогу свободи, перемогу добра над злом. Чекаємо і надалі від вас добрих вчинків.

Не дивлячись на звинувачення з боку LifeNews у моїй непорядності, хочу їм нагадати, що умови домовленості мали на увазі передачу ексклюзивних прав на відео з висотки на Котельницькій набережній строком на сім днів. Доказом моєї правоти є відсутність цього відео у вільному доступі в мережі. Строк дії ексклюзивних прав закінчується в п'ятницю 29 серпня. Mission accomplished", - написав Mustang Wanted.