В Новоазовську від вибуху на території лікарні постраждали чотири медпрацівника

Сьогодні, близько 12:00, в терористи обстріляли інфекційне відділення міської лікарні в Новоазовську

Про це повідомив голова Новоазовського селищної ради Олег Сидоренко, пише Еспресо.TV з посиланням на 0629.

Постраждала санітарка, їй перебило ногу, зараз проводять операцію. Від вибуху розлетілися шибки  в лікарні. Постраждали ще три медпрацівника.

Зараз стрільби в місті немає. Але протягом трьох днів з міста виїжджають люди.

"Маленьке місто Новоазовськ в неймовірній небезпеці. Сьогодні вранці внаслідок обстрілу з боку Росії зруйнована районна лікарня і постраждали місцеві жителі.

Зі слів місцевих жителів, одній жінці ноги ампутувати будуть, інший під ребро осколок влучив. Можливо, це невдала спроба обстріляти прикордонну частину, базовану в Новоазовську, але не дотягли.

Хто наступний з мирних жителів стане жертвою терористів? Держава повинна забезпечити захист мирних громадян, що проживають у прикордонних районах.

Піднімайте свої міжнародні зв'язки, нехай розмістять ОБСЄ в Новоазовську, треба щось робити, їхати не хочемо, бо дорожимо своєю Батьківщиною, а хто дорожить нами?"- написав один з місцевих мешканців.

Як стало відомо, в Новоазовську зараз закріпилася Національна гвардія. По місту пересувається важка техніка. В районі повороту на село Маркино сконцентрувалися сили противника. Між Нацгвардією і терористами йде перестрілка.