Грузинські активісти розказали, ким насправді є Путін

26 серпня 2014 в центрі Тбілісі пройшла масштабна акція проти російського президента Володимира Путіна

Натхненні українською ініціативою "Putin khuylo Worldwide", грузини вирішили висловити своє ставлення до Президента РФ і зібралися на площі Європи в центрі грузинської столиці, вигукуючи всім відомі гасла про Путіна, повідомляють організатори у соціальній мережі у "Фейсбуці". 

Акція проходила ввечері, кількість учасників варіювалося в межах 300 осіб, серед яких знаходилися також і активісти українського руху проти Путіна.

Половина учасників були одягнені у футболки з дизайнами від "Putin khuylo Worldwide", спеціально розробленими для цієї акції. У ході заходу виступили організатори акції в Тбілісі і активіст українського руху, які ще раз заявили - ми пам'ятаємо про те, що відбувалося в Грузії в 2008 році, і ми знаємо, що відбувається сьогодні в Україні насправді. 

Учасники акції багаторазово скандували "Путін - Хуйли" і співали популярну однойменну пісню. Активісти принесли з собою прапори України та Грузії, а також торт з "зверненням" до російського президента. Також активісти заспівали гімни України та Грузії, а потім відправилися з Площі Європи на пішохідний Мост Миру.