Російські полки формують друге коло облоги Іловайська, - Семенченко

Комбат батальйону "Донбас" Семен Семенченко повідомив про підсилення терористичних угрупувань навколо Іловайська російськими десантниками

Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV.

"Остання інформація з Іловайська. В Кутейнікове стоїть полк ВДВ ЗС РФ (псковська дивізія), Новокатеринівка- ще один полк (Курська дивізія). Вкопують танки в землю. Подвійне кільце оточення. Тільки що дозвонилися комбату "Дніпра" Юрі Березі​​. Жодної допомоги поки немає... тільки-но взяли в полон сепаратистів - колишній "беркут". За завтрашньою акцією - пізніше", - повідомив Семен Семенченко.

Нагадаємо, як передавало Еспресо.TV, командир добровольчого батальйону Семен Семенченко закликав всіх небайдужих підтримати пікет, який влаштували біля Адміністрації Президента України з вимогою надати підмогу силам антитерористичної операції в Іловайську Донецької області. Там 5-й день в оточенні знаходяться підрозділи батальйонів "Донбас", "Дніпро", "Азов", "Херсон" і "Доброволець".

Понад 1000 активістів вимагали зустрічі з Президентом, а також відставку міністра оборони.

У той же час речник РНБО Андрій Лисенко повідомив, що добровольці повністю забепеченні зброєю і проводять наступальну операцію по звільненню Іловайська.  

Комбат "Донбасу" спростував заяву РНБО. Але вже за кілька годин повідомив про рух колон і штурмових груп підтримки у напрямку Іловайська.