Савченко в суді: Вірю, що в Росії скоро не буде Путіна

Українська льотчиця Надія Савченко на суді у російському Воронежі не визнала себе винною і побажала росіянам пошвидше позбутися Володимира Путіна

Про це Савченко заявила, виступаючи в суді, повідомляє «Громадське».

«Не визнаю себе винною, не вбивала журналістів. Я не розумію, який стосунок російське слідство, суд мають до подій в Україні. Я військовослужбовець України і виконувала свою роботу. Як іноземці можуть вирішувати ,як я маю захищати Батьківщину?» – сказала Савченко у суді.

«У вас немає справедливості, у вас немає закону. Дякувати Богу, що у нас уже немає Януковича, буду вірити, що у вас скоро не буде і Путіна», - додала льотчиця.

За словами адвоката Савченко Марка Фейгіна, слідство не має доказів провини його підзахисної. Нині у суді оголосили перерву. «Слідство, як і передбачалося в дупі. На кожен наш довід щодо доказів отриманих захистом в Україні, безпорадне мекання… Хочу підкреслити, що нинішній суд до обіду відзначався небаченою щедрістю: і в частині клопотань захисту, та й в частині протокольної з’йомки» 

«Слідство не дає ніяких даних щодо причетності Савченко до загибелі Корнелюка та Волошина. Лиши голослівні ствердження. Захист наполягає на зміненні запобіжного заходу з тримання під вартою на грошову заставу», – прокоментував адвокат Савченко Микола Полозов.