Семенченко ініціює пікет під Генштабом

Семен Семенченко, керівник добровольчого загону "Донбас", повідомив, що ніхто рятувати добровольчі загони України, які потрапили в оточення, не буде

Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Нас обдурили в черговий раз. Звертаюся до всіх небайдужих українців із закликом врятувати наших побратимів. Якщо їх кинули багато зіркові генерали, то я вірю що їх не кине Народ України. Ніякої допомоги сьогодні НЕ БУДЕ. Відповідальні за це - міністр оборони та командувач АТО. Немає навіть команди пробиватися до своїх. Зараз якщо слабкі поки заслони на трасі Кутейникове - Старобешеве затвердіють, з'явиться друга лінія блокади, то це буде братська могила", - пише він. 

Крім того, він наголосив, що пікет під штабом Генштабом організовує не він, а громадськість Києва. Орієнтовний час пікету – 10:00.

В Іловайську 5-й день в оточенні перебувають підрозділи батальйонів «Донбас», «Дніпро», «Свитязь», «Херсон» та «Доброволець».

Командування цих підрозділів протягом усіх цих 5-ти днів звертається до керівництва АТО з вимогою створити коридор для вивезення тяжкопоранених.