Семенченко закликає завтра знову пікетувати Генштаб

Командир добровольчого батальйону територіальної оборони "Донбас" Семен Семенченко закликає українців вийти завтра о 10:00 на пікет під Генштабом України

Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV.

"Слухати браві промови генералів і їхніх прес-секретарів, які не мають жодного стосунку до дійсності, більше не можна. Не можна, щоб про добровольців "забули", тому я прошу підтримати хлопців і вийти завтра пікетувати Генштаб. 10-00", - закликав комбат. 

За його словами, список вимог буде опубліковано вранці і передано на пікет.

"Прошу і вимагаю від вас, щоб ми показали себе цивілізованими, але твердими українцями, а не брутальними москалями. Обійдемося без биття скла, розвішування генералів на люстрах і тому подібних витівок. Не можна, щоб і нас представили купкою маргіналів. Ви - наш тил, ми - ваш фронт, і разом ми потрібні одне одному. Спеціально пришлю вам на допомогу осіб десять, які видужують, для підтримки порядку, зокрема ременем по дупі провокаторам", - звернувся Семенченко до громадян. 

Нагадаємо, як передавало Еспресо.TV, сьогодні під Адміністрацією Президента пройшов мітинг, на якому активісти вимагали надати термінову військову домогу добровольчим батальйонам, які протистоять 5 день терористам під Іловайськом. Акція зібрала понад 1000 людей. 

Наразі, за повідомленням Семенченка, допомога добровольцям не надійшла