В соцмережах повідомляють про загибель Темура Юлдашева

В боях на Савур-Могилі загинув очільник батальйону «Темур» Темур Юлдашев

Про це на власній сторінці у «Фейсбуці» написав один з його побратимів Максим Музика.

«Тимур Юлдашев. Позивний «Тренер». Ми з тобою разом прилетіли на Савур-Могилу. Удвох їхали на першу розвідку. Разом штурмували цю Шайтан-Гору. Два тренери. Гора забрала тебе до себе. Спочивай з миром, Воїн...», - написав Музика. 

Проте згодом він зазначив, що інформація про загибель Юлдашева не остаточна. «З'явилася нова інформація про Тимура, яка дає надію що в Головному Управлінні Розвідки помилилися повідомивши про його загибель. Молимося і чекаємо», - додав Музика.

Нагадаємо, Юлдашев є тренером-штангістом, чемпіоном з важкої атлетики. Він першим зібрав добровольчий батальйон для захисту Луганська від проросійських бойовиків. 

Практично весь квітень він і його бійці патрулювали центр і околиці Луганська, не даючи чинити злочини сепаратистам з руху «Луганська Гвардія», одним із керівників якого був депутат обласної ради Арсен Клінчаєв. 

Після офіційного оформлення батальйону «Темур» Юлдашева та його добровольців відправили в школу міліції в місто Щастя Луганської області, для проходження підготовки. Однак на під'їзді до міста Юлдашева викрали терористи.  В полоні він був 35 днів.