В Маріуполі збирають мітинг проти вторгнення російських військ та терористів ДНР

Сьогодні в Маріуполі волонтери та громадські об’єднання збирають мітинг проти вторгнення терористів ДНР і російський військ в місто

Як повідомили Еспресо.TV в Донецькій ОДА, мітинг має початися о 18.00 на площі пр.Леніна/Будівельників, біля постаменту колишнього пам'ятника Леніну, р-н "1000 дрібниць".  

«Ми багато чого можемо, якщо об'єднаємося. Не можна допустити, щоб Маріуполь був знищений», - кажуть активісти волонтерського руху. Свою позицію за мир вони пропонують голосно заявити всім маріупольцям, вийшовши на мітинг.

Організатори мітингу підготували звернення до городян:

"Весь цей час, поки наше місто було під охороною Нацгвардії, територіальних батальйонів та Збройних сил України, ми могли спокійно жити, працювати, гуляти з дітьми, відпочивати. Ми бачимо різницю: там, де владу захопили терористи ДНР і ЛНР, куди увійшли російські війська - Донецьк, Луганськ, Горлівка, Слов'янськ та інш. - там руйнування, смерть, людське горе.

Нас довго залякувала і обманювала російська пропаганда. Але ми бачимо, що населення захоплених терористами міст і сіл шукає порятунку саме там, де немає так званих ДНР. У тому числі в Маріуполі.

Так було завжди - ворог не насмілювався увійти в місто, в якому його НЕ ЧЕКАЮТЬ і ГОТОВІ оборонятися!

Закликаємо всіх жителів Маріуполя, всіх вимушених переселенців, які знайшли порятунок у нашому місті, вийти сьогодні, 28 серпня 2014 року в 18-00 на площу в районі 1000 дрібниць (площа Свободи), щоб сказати наше одноголосне «НІ!» Вторгненню терористів ДНР і російський військ в наше місто! Це єдине, що можуть зробити мирні маріупольці, для того щоб захистити своє місто від руйнувань.

Ми не хочемо повторення долі Донецька, Слов'янська, Луганська!

Ми відстоїмо НАШ РІДНИЙ МАРІУПОЛЬ!

Ми не допустимо захоплення і руйнування нашого міста! ".