Кобзон пустився у дискусію і заявив, що артист не повинен зраджувати інтереси своєї країни

Співак Йосип Кобзон, який народився в Україні, заявив, що шкодує через те, що більше не зможе їсти українського сала

Перший заступник голови комітету Держдуми Росії у справах культури заявив Йосип Кобзон, заявив що артист повинен зраджувати інтереси своєї країни, пише "Газета.ру".

"Люди публічної професії - особливо поети та виконавці - повинні в своїй творчості висловлювати свою точку зору, щоб було зрозуміло, чиї інтереси вони захищають, які рішення вітають. Макаревич висловив свою думку, дав концерт в Святогорську. Це його точка зору. Це його право, з одного боку, а з іншого боку, це право - демократія, що межує з тим, що він зраджує інтереси своєї країни", - вважає Кобзон.

Співак також нагадва, що виступав Афганістані і в Чечні і впевнений: в гарячих точках артисти повинні висловлювати свою позицію.

"І режисери в театрах, і в концертних залах виконавці, і журналісти повинні брати участь в політичних процесах своєї країни. Ти повинен служити своєму народу", - наголосив Кобзон.

Співак не приховує, що підтримує дії президента Росії Володимира Путіна. Свого часу він підписав лист на підтримку дій російського президента в Криму.

Нагадаємо, що народився російський співак у Донецькій області України.

Раніше, співак заявляв, що задоволений та навіть вдячний за те, що його позбавили звання почесного громадянина Дніпропетровська.