Після ранкового обстрілу в Донецьку нові руйнування, - мерія

В Донецьку ніч з 28 на 29 серпня пройшла без активних бойових дій, однак обстріли відновилися зранку

Про це Еспресо.TV повідомили у прес-службі мерії Донецька.

Вранці, о 4.15 артобстрілу піддався Будьонівський район - селище Калинкіне. За інформацією ДСНС України в наслідок потрапляння снарядів пошкоджено покрівлю та перекриття в житлових будинках №2 по вулиці Абрикосовій, №2г по вул. Кубинській, №11 по вул. Майора Міцула, а також господарська будівля у дворі будинку 66а по вул. Райніса.

Станом на 10.00 в місті зберігається напружена обстановка.

На шахті ім. Засядька о 4.30 29 серпня було піднято на поверхню останнього гірника. Електропостачання вугільного підприємства не відновлено. 

Сьогодні ремонтні бригади продовжують вести ремонтно-відновлювальні роботи на пошкоджених мережах електропостачання. На ранок без електроенергії залишаються мешканці деяких мікрорайонів Куйбишевського, Київського та Петровського районів міста. Знеструмлений Північний водопровідний вузол, у зв'язку з чим не здійснюється водопостачання в частині Київського району.

Громадський транспорт працює в штатному режимі. Після ранкового артобстрілу в Будьонівському районі з 4.15 до 8.50 не здійснював рух тролейбуси за маршрутом №11. Зараз робота рухомого складу по даному маршруту відновлена. Крім того, через пошкодження контанктних мереж і опор не ходять тролейбуси №8 і №14.