Путін не посоромився особисто повторити нісенітницю про «заблукалих» десантників

Президент Росії Володимир Путін особисто заявив, що російські військовослужбовці, що потрапили в полон в Україні просто заблукали

Про це російський президент заявиви на молодіжному форумі «Селігер», передає РИА Новости.

«Дійсно це правда, і я зараз говорю серйозно. Я вірю, що вони заблукали, бо там немає маркованого кордону», - сказав Путін 

Також Путін повідомив, що вони обговорювали з президентом України Петром Порошенко дане питання і український президент ніби то пообіцяв повернути російських військовослужбовців на батьківщину. 

«Ми з Петром Олексійовичем Порошенком про це говорили, і він запевнив мене в тому, що російські військовослужбовці будуть передані Росії так само, як ми передавали та передаємо до сих пір українських військовослужбовців», - сказав Путін. 

Нагадаємо, 10 російських десантників потрапили в полон цього понеділка. Пізніше в Міноборони Росії пояснили, що вони заблукали і випадково потрапили на територію України. При цьому Росія офіційно не визнає факт військового вторгнення в Україну, попри те, що доказів російської військової присутності на Донбасі більш ніж достатньо.