У Мистецькому Арсеналі на вихідних відбудеться благодійний фестиваль на потреби АТО УКРОП

30-31 серпня в Мистецькому Арсеналі відбудеться благодійний фестиваль "УКРОП", метою якого є збір коштів на потреби учасників АТО

Про це поінформували в оргкомітеті фестивалю, передає Еспресо.TV.

"Під час УКРОПу діятимуть кілька незалежних локацій, з окремими програмами, але усі вони об'єднані однією метою - допомогти нашим військовим. Так, відбудеться благодійний етно-ярмарок, у якому візьмуть учать як народні майстри, так і відомі дизайнери. Діятимуть літературна сцена та кінозал просто неба. Учасниками дискусійної платформи стануть українські блогери та громадські діячі. У  дитячій ігровій зоні проходитимуть майстер-класи, розвиваючі ігри та читання авторської казки. Буде також і спеціальна музична програма", - повідомила член оргкомітету Івона Костина.

Декораціями та оформленням сцени фестивалю займається команда ГогольФесту, що обіцяє оснастити вільний простір, який створить відповідну атмосферу "УКРОПу".

Фінальним акордом фесту стане благодійний аукціон, лоти для якого надали волонтери, митці та відомі українці. Серед лотів -  багато цікавих речей.

Головний лот благодійного аукціону - колаж Параджанова з приватної колекції Олени Масоріної (Волонтерська Сотня).

Реєстрація учасників торгів проводитиметься у дні фестивалю з 12:00 до 19:00. Аукціон відбудеться у неділю, 31 серпня о 19:00.

Усі зібрані під час події кошти підуть на потреби учасників АТО.

Відвідати "УКРОП" охочі зможуть 30-31 серпня з 12:00 до 22:00. Вартість входу відповідно до ціни квитків до Арсеналу.