Підозрюваних у побитті Шлосберга відпустили

Поліція вирішила, що затримані не причетні до побиття депутата, який розслідував зникнення російських десантників

Псковська поліція відпустила трьох підозрюваних у скоєному нападі на депутата обласних Зборів депутатів, голову місцевого відділення партії «Яблуко» Лева Шлосберга. Про це прес-секретар засновника партії Григорія Явлінського Ігор Яковлєв повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, передає «Дождь».

За даними Яковлєва, зараз Шлосбергу краще, він дає свідчення. Дружина депутата каже, що у нього струс мозку, перелом носа, гематоми на обличчі і тілі, а також інші травми. Побоювання щодо перелому черепа не підтвердилися, загрози для життя Шлосберга немає.

Як раніше повідомив прес-секретар Явлінського, посилаючись на слова помічника Шлосберга Олександра Захарова, свідками нападу стали журналіст газети «Псковська губернія» Олексій Семенов, з яким депутат повинен був зустрітися біля свого будинку, і перехожий, ім'я якого не називається.

На упізнанні вони повідомили поліції, що в якості підозрюваних затримані не ті люди.

Нагадаємо, у своєму Twitter голова партії "Яблуко" Сергій Мітрохін повідомив, що напад на Шлосберга було скоєно на відстані 300 метрів від його будинку. Нападників було троє, вони зникли з місця злочину. Політик вважає, що напад, швидше за все, було пов'язано з розслідуванням загибелі псковських десантників, похованих у селі Вибути під Псковом, яке проводив Шлосберг.