Прокуратура Грузії почала процедуру оголошення Михайла Саакашвілі в міжнародний розшук

Напередодні екс-президент республіки зустрічався в прикордонному з Грузією селі Туреччини з керівниками очолюваної ним партії "Єдиний національний рух"

Головна прокуратура Грузії почала процедуру оголошення екс-президента країни Михайла Саакашвілі в міжнародний розшук. Про це повідомила заступник керівника департаменту зі зв'язків з громадськістю Главпрокуратури країни Натія Сухіашвілі в інтерв'ю грузинському телеканалу "Руставі-2", пише Еспресо.TV з посиланням на ИТАР-ТАСС.

Вона нагадала, що 14 серпня Михайло Саакашвілі був оголошений у внутрішньодержавний розшук, і зазначила, що "в паралельному режимі, на підставі відповідного правового запиту Главпрокуратури, розпочато процедуру оголошення Михайла Саакашвілі в міжнародний розшук і включення його в Червоний циркуляр Інтерполу"

Відповідна заява прозвучала у відповідь на повідомлення ЗМІ про те, що Саакашвілі в суботу перебував в прикордонному з Грузією селі Туреччини. Телеканал "Руставі-2" показав кадри, на яких екс-президент Грузії поговорив з розташованими в цьому селищі жителями Грузії та провів зустріч керівниками партії "Єдиний національний рух" (ЄНР). Саакашвілі, що є головою ЕНД, заявив, що "у нього немає політичних амбіцій". У той же час він знову розкритикував політику нинішнього уряду Грузії.