Терористи не поділили гроші і знову посварилися, - Шкіряк

Між російськими терористичними бандами ДНР Донецька та Харцизька стався черговий конфлікт

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк на свій сторінці у «Фейсбуці».

«Ватажки донецьких терористів, звинувачують своїх харцизьких бойовиків у "бєспрєдєлі" та недоплаті награбованих коштів і майна громадян у донецький "общак" на благо "новоросіі". Наразі, конфлікт розгортається. Щоб залагодити, в розборки між бандитами втрутилися представники спецслужб РФ, що активно присутні на Донбасі. Варто додати, що сварки між ватажками угрупувань терористів з ДНР-ЛНР, відбуваються постійно. Головні причини - розподіл грошей та боротьба за лідерство і вплив на захоплених територіях. Доходило до стрілянини і вбивств один одного. ФСБ намагається приховувати ці факти, щоб інформація не просочилася у відкритий доступ і не завадила цинічній, брехливий "інформаційній стратегії" агресора. "Неслухняних" бойовиків вбивають, наказ Кремля», - пише Шкярік.

Крім того,  за його словами, травматологічне відділення обласної лікарні Донецька, вщент переповнене пораненими терористами. 

«Їх сотні, лежать навіть на проходах в коридорі. Варто зазначити, що практично усі медичні заклади міста, працюють на бойовиків і майже не обслуговують потреби місцевих жителів», - зазначив Шкіряк.