На алеї слави в Тернополі з'явилася зірка біатлоністки Підгрушної

Зірка з іменем Олімпійської чемпіонки з біатлону Олени Підгрушної поповнила "Алею зірок", яка розташована на вулиці Сагайдачного в Тернополі

Визначав імена, якими поповниться алея, виконавчий комітет міської ради, а пропозиції приймали від громадських організацій та місцевих жителів, повідомляє Еспресо.TV із посиланням на прес-службу НОК.

"Ми пишаємось героями тернопільської «Алеї Зірок». І дякуємо усім за прославу Тернополя в Україні і світі. Олена Підгрушна сьогодні є символом успіху і слави, світових здобутків і справжнього характеру. Мало хто зможе перерахувати повний список її здобутків, титулів і нагород. Для нас Олена передусім є Олімпійською чемпіонкою, завдяки їй назва нашого міста звучить у світовому спорті найвищих досягнень, - зазначив міський голова Сергій Надал.

Чемпіонка Європи, світу та Олімпійських ігор з біатлону Олена Підгрушна приїхала на урочисту церемонію особисто.

Загалом "Алея зірок" у Тернополі тепер має уже десять видатних імен: археолога і громадського діяча Ігоря Герету, композитора Анатолія Горчинського, поета Бориса Демківа, художника Івана Марчука, поета-пісняра Степана Галябарду, театрознавця Михайла Форгеля, фотохудожника Василя Бурму та письменницю Лесю Романчук. Тепер тут також присутні й імена Казимира Сікорського та Олени Підгрушної.