Південні регіони почали передвиборчу кампанію з донецькими кандидатами

Де-факто передвиборна кампанія виборів до Верховної Ради України стартувала

Ці вибори насправді важливі для громадян, так як націлені на очищення влади від "смотрящих" Януковича і компанії. Однак наявність фінансування та впливовий бізнес вносить свої поправки в партійні лави

В Одеській області радником міського голови Білгород-Дністровського став Іван Карасьов, який вже заявив про свої політичні амбіції, що стосуються Верховної Ради. 

Нагадаємо, що раніше пана Карасьова, який обіймав посаду заступника міністра інфраструктури та житлово-комунального господарства вже підозрювали у хабарництві. Раніше він працював радником Близнюка в Донецькій обласній раді і прославився "рішенням" всіх тендерних питань. 

Сьогодні Іван Карасьов знайшов новий плацдарм для своїх великих планів і поступово починає масштабну кампанію на місцевості. Зокрема, про його підтримку вже заявило місцеве відділення "Сильної України". 

На брифінгу в мерії Білгород-Дністровського Іван Карасьов заявив про кілька великих інвестиційних проектів, що стосуються комунального майна та земель в прибережній смузі. Що отримають аккерманци в спадок від обіцянок досвідченого "​​комбінатора" і ставленика клану Януковича? Справді нові об'єкти міського господарства або відчужену комунальну власність на мальовничому березі Дністровського лиману - покаже час.