Російські поліцейські побили безногого фаната клубу "Томь"

Співробітники поліції Новосибірська в ході матчу 1/32 фіналу Кубка Росії "Сибір" - "Томь" побили кийками фанатів томського клубу, серед яких опинився безногий інвалід

Як повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Спорт-Экспресс", зустріч, що пройшла в неділю в Новосибірську, завершилася з рахунком 3:2 на користь клубу "Сибір". 

"Перший інцидент стався, коли" Томь" зрівняла рахунок. На гостьовій трибуні запалили файєр, поліція увійшла в сектор і почала карати наших уболівальників. На якомусь етапі ситуація була нормалізована. Однак після другого голу "Томі" запалився ще один фаєр, і історія повторилася. В сектор вже увійшов агресивно налаштований ОМОН. Якраз на вході в сектор сидів наш вболівальник-інвалід. У нього немає ніг. У нас є відеокадри, на яких чітко видно, як його лежачого б'ють", -  каже прес-аташе "Томі" Олег Ігрушкін. 

За даними главку МВС по Новосибірській області, під час припинення порушень громадського порядку на цьому матчі постраждали декілька поліцейських, що дало підстави для порушення кримінальної справи стосовно вболівальників.