Собчак Міхалкову: Відмовтеся від свого "Оскара", покажіть приклад Макаревичу!

Ксенія Собчак написала відкритий лист до режисера Микити Міхалкова

Лист журналістка та телеведуча опублікувала в своєму блозі на «Сноб», повідомляє Еспресо.TV.

У своєму листі Ксенія Собчак вказала Микиті Міхалкову на його алогічність та непослідовність. Вона пригадала його заклики до Макаревича відмовитись від російських нагород, якщо він не поважає тих людей, які йому дають нагороди:

«Ви закликаєте Макаревича віддати його нагороди. Але тоді, Микита Сергійович, я закликаю вас бути послідовним. Поверніть вашого "Оскара" мерзенним американцям, які "бомблять Ірак і Лівію" і "терзають" керівників інших країн! Ви ж їх не поважаєте? А разом з тим і "гейропі" поверніть призи з Іспанії, Франції, Італії у відповідь на їхні санкції», - написала вона.

Також Собчак прокоментувала всі безглузді висловлювання та питання режисера до неї, поставивши йому зустрічні. Собчак прокоментувала тему Криму, пригадавши, що тоді ж за Будапештською згодою Україна віддала весь ядерний потенціал Росії. «Господи, а уявляєте, якби зараз в України була ядерна зброя?» - запитала вона.

Собчак прокоментувала всі обурливі закидання від Міхалкова, надавши йому інформацію про себе та дорікнувши в нелогічності його тверджень.

У тексті Собчак неодноразово наводить приклади фанатичного скорення Міхалкова перед Путіним.

Також Собчак зазначила, що й досі не проти особистої зустрічі з Міхалковим у прямому ефірі її програми «Собчак наживо».

Нагадаємо, що раніше ​Міхалков натякнув, що всі слов’яни - "недоплемена", які під час біди все одно приповзуть до Росії.