Ультрас "Динамо"організували благодійний аукціон на підтримку бійців АТО

Ультрас київського «Динамо» організували онлайн аукціон, на якому продають свої футбольні речі, заради допомоги солдатам, котрі перебувають в зоні АТО

Як повідомляє Еспресо.TV з посиланням на 1927.kiev.ua, нещодавно, в соціальній мережі "Вконтакте", з’явився онлайн аукціон, на якому люди пропонують свої різні футбольні речі. Гроші від продаж йдуть на підтримку наших солдат, котрі наразі воюють проти російських терористів на Сході Єдиної України.

"Наша країна переживає не найкращі часи. На Сході війна. Частина наших побратимів з Ультрас "Динамо", а також дружніх нам фанатських рухів, ризикуючи життям, захищають нашу Неньку. Нажаль, держава не здатна забезпечети наших солдатів всім необхідним. Наше завдання - допомогти потрібними речами, а особливо - засобами захисту. Тому, ми ініціюємо аукціон, в якому будуть виставлені цікаві лоти. Виручені кошти підуть на добрі справи", - пишуть фани.

Нагадаємо, що першопрохідцями у створенні благодійних аукціонів для підтримки Української Армії є ультрас полтавської "Ворскли". Також до киян долучилися фанати "Дніпра", які також відкрили власний аукціон.