Все більше інвесторів ММСІС вкладають кошти на новий термін

Міжнародна фінансова компанія MMCIS розширює можливості для заробітку для нових та існуючих інвесторів

Так, вкладники програми Index TOP-20 отримали унікальну можливість заробляти ще більше за допомогою послуги «Термінові рахунки», яка дозволить зробити інвестицію ще більш вигідною. 
                                                       
За словами директора з розвитку компанії MMCIS Анастасії Теплигін, якщо клієнт зафіксує свій рахунок на 3 місяці, комісія за роботу трейдерів зменшиться з 15% до 13%, а під час інвестування на півроку або рік комісія складе 12% або 11% відповідно. 

"Переваги послуги «Термінові рахунки» очевидні. Припустимо, на початку минулого року інвестор вклав в Index TOP-20 $ 5000. З урахуванням щомісячного виведення прибутку до кінця року він міг би заробити $ 5384,75. Це відмінний результат. Однак, якби рахунок був зафіксований на 12 місяців, тим самим зменшивши комісію трейдерів з 15% до 11%, то зміг би запрацювати вже $ 9761,59. Іншими словами, за допомогою послуги «Термінові рахунки» прибуток інвестора збільшилася б на $ 4376,84. Це кращі доводи для інвестування Index TOP-20 на нових умовах», - говорить Анастасія Теплигіна.

Вона також додала, що найкращою рекламою будь-якого проекту є відгуки клієнта. «Рівень реінвестування - це найточніший показник прибутковості Index TOP-20 та стабільності виплат, оскільки клієнти вже переконалися в цьому особисто. Тому наша послуга «Термінові рахунки» - це свого роду подяка за довіру», - підсумувала директор з розвитку компанії MMCIS.