Путін в Монголії виглядав засмиканим і розплакався під гімн Росії

Російський президент Володимир Путін під час візиту до Монголії розплакався, коли місцевий оркестр заграв гімн Росії

Це сталося під час урочистої зустрічі на площі Чингісхана в Улан-Баторі, повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на By24.org,

Путін кілька разів витер сльози з очей правою рукою. Його емоційний стан видавали також міміка обличчя і характерні посмикування кадиком. 

Примітно, що монгольський колега Путіна Цахіагійн Елбегдорж обидва державних гімни простояв на трибуні абсолютно спокійно. Дивну поведінку Путіна спостерігала вся Монголія: церемонію урочистої зустрічі транслював в прямому ефірі місцевий державний телеканал "МNВ шууд". 

До речі, під час візиту Путіна Росія і Монголія уклали угоду про скасування візового режиму при взаємних поїздках громадян, договір про модернізацію Улан-Баторської залізниці, угоду між ВАТ "Роснефть" і монгольським Міносвіти про підготовку для Монголії фахівців нафтовидобувного профілю та інші контракти. 

Нагадаємо, що Путін плаче на публіці не вперше. Так, він розплакався на мітингу своїх прихильників у Москві в день, коли був обраний на пост президента втретє після чотирирічної перерви. Крім того, минулого листопада Путін пустив сльозу під час виступу гурту "Різдво", який співав пісню "Боже, як хочеться жити" на концерті, присвяченому Дню працівників органів внутрішніх справ РФ.