Бійці «Айдару» отримали гуманітарну допомогу

Допомогу бійцям відділення 8-ї сотні добровольчого штурмового батальйону «Айдар» в Луганській області доставили волонтери

Бійці отримали 2 тонни вантажу з гуманітарною допомогою, передає УНН.

«Вражає, що нам привезли навіть зимові речі: теплі фуфайки та навіть шапки. Вночі зараз насправді холод, теплі речі теж необхідні, проте не хотілось би, щоб війна продовжувалась і в січні. Сподіваємось, що не будемо зимувати в окопах», - говорить командир військового відділення 8-ї сотні штурмового батальйону «Айдар» з позивним «Бача».

Волонтери збирали «гуманітарку» через соцмережі. Усе, що доставили бійцям, вдалося зібрати за 10 днів.

«Ми привезли бійцям воду, продукти, медикаменти, кілька комплектів військового одягу, 2 бронежилети, а також близько десятка рацій. Нами було закуплено 17 матраців, подушок, спальних мішків на шерстепоні, 11 карематів на суму в майже 5 тисяч гривень. Також нам передали медикаментів на суму більше 3 тисяч гривень», - розповів активіст громадського руху Олексій Іванов.

Бійці також зазначили, що, окрім волонтерів та міського населення, військовим ніхто не надає необхідних медикаментів.

«Від початку червня ми доставили бійцям в Луганській області вже чотири автомобілі з «гуманітаркою». Люди передають військовим і речі, і їжу, і навіть книжки. Одна жінка передала бійцям 2 сковорідки»,- поділились волонтери.