Російська Масяня висміяла "льодовий флеш-моб"

Перша російська анімаційна зірка Інтернету Масяня у спеціальному епізоді серіалу запропонувала замінити відро крижаної води на гарячу ванну, додавши до умов обов'язкову чарку коньяку з часточкою лимона

Нагадаємо, флешмоб Ice Bucket Challenge ініційований ALS Association, Фондом боротьби з бічним аміотрофічним склерозом. Учасники обливаються холодною водою з відра і розміщують ролики в Інтернеті. Потім вони передають естафету знайомим чи відомим людям, які повинні виконати завдання протягом доби або пожертвувати на користь фонду.

Проте, варто зазначити, що за умовами акції, гроші можна також перераховувати на благодійність навіть після обливання крижаною водою. Так, наприклад, зробила і родина Порошенко.

Нагадаємо, на хвилі популярності Ice Bucket Challenge в різних частинах світу стали з'являтися різні аналоги акції. Від первісної мети - залучення уваги до хвороби Лу Геріга і пожертвуванням на дослідження хвороби - організатори нових кампаній відійшли, адаптувавши свої флешмоби до місцевих реалій. Так, наприклад, Габріелус Ландсбергіс, член Європарламенту від Європейської народної партії (Литва), вилив собі на голову не холодну воду, а прапор України, а британський автомеханік заради благодійності вилив на себе 30 літрів машинного масла.