Блохін вирішив більше не судитися з Суркісом

Екс-тренер "Динамо" більше не буде судитися з Ігорем Суркісом через гроші

Як повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний сайт "Динамо", Блохін відкликав свій позов на адресу київського клубу. 

Сьогодні Блохін сповістив Палату з вирішення спорів ФФУ. 

"Я, Блохін О.В., в результаті обмірковування конфліктної ситуації, яка склалася у мене з ФК "Динамо" (Київ) щодо моєї відставки, враховуючи також думку футбольної громадськості та зваживши свої інтереси, керуючись статтею 16 Регламенту палати з вирішення спорів ФФУ, відмовляюся в повному обсязі від своєї заяви до Палати з вирішення спорів ФФУ про виплату компенсації від "10" серпня 2014 року і всіх вимог, які в ньому містяться. Підтверджую, що мої права при моїй відставці (звільненні) жодним чином не були порушені ні в правовому, ні в спортивному, ні в моральному плані керівництвом "Динамо", зокрема Президентом клубу Суркісом І.М., який завжди надавав мені всіляку підтримку, як у професійній діяльності, так і чисто в людському плані", - наводить текст документу офіційний сайт "Динамо". 

Нагадаємо, що раніше екс-тренер "Динамо" Олег Блохін вимагав у київського клубу 3,7 млн. євро за розірвання контракту.

За словами джерел, Олег Блохін мав анонімну бесіду з представниками клубу. Начебто після неї він вирішив відмовитися від позову. Цілком можливо, що Суркіс і Блохін вирішать цю ситуацію без суду. Але це тільки припущення.