https://static.espreso.tv/uploads/article/58717/imagesim578x383-2.gif", "width": 960, "height": 560 }, "description": "Дизайнерська студія скандального Артемія Лебедєв розробила логотип російської столиці в радянському стилі" }

Назад до СРСР. Логотипом Москви стане радянська зірка

Дизайнерська студія скандального Артемія Лебедєв розробила логотип російської столиці в радянському стилі

Новим логотипом Москви стане червона зірка. Про це дизайнерська студія повідомила на своєму сайті, передає Еспресо.TV.

Креативити від надлишку патріотизму вирішила студія Артемія Лебедєва.

Згідно з повідомленням на їхньому сайті, з 1147 року Москва не мала свого логотипу. Нині ж, на думку дизайнерів, «фірмовий стиль вдало використовує червоний акцент, чорний текст та білий фон».

Фото: www.artlebedev.ru

Червона зірка колись була символом Червоної армії, зображувалась на гербі СРСР, досі є на прапорі Збройних Сил Росії. Тож дуже символічно, що логотипом столиці країни-агресора стане армійський символ. А ще п'ятикутна зірка - пентаграма, перегорнута на 180 градусів вважається символом сатанізму.

На виправдання свого «витвору» дизайнери зазначають, що зірка – простий, зрозумілий, впізнаваний та універсальний знак. «Він легко відтворюється від руки або в текстовому наборі стандартними шрифтовими засобами», - зазначає Лебедєв.

Навіщо виводити логотип міста від руки, при цьому не пояснюється. Мабуть, тепер малограмотні росіяни зможуть таким чином пояснювати, з якої вони країни, аби не писати це словом.

Також артстудія одразу для всіх фанатів та патріотів пропонує ряд продукції з «простим та зрозумілим» логотипом.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Путін хоче відновити радянський вигляд Кремля. Тож, столиця Росії упевнено крокує назад в СРСР.